Registrera dig på UllaKulla.se i 3 dagar för bara 1,00 SEK och dra nytta av erbjudandet nedan.

Få din parfym idag!

Scandal är utformad för att bryta alla klichéer, erbjuda något nytt och modernt, samtidigt som det är kraftfullt och elegant. Huvudanteckningarna till kompositionen är blodorange, honung, patchouli och gardenia, som förenar en gräddig, jordnöts- och balsamisk gourmet effekt med heta, djupa, träiga undertoner.

Fyll i din information:

SNABB LEVERANS - FRIA BYTEN

Fri frakt på alla beställningar - inga undantag. Byten är alltid gratis och returer är alltid lätta. Är du osäker på vad du ska beställa? Oroa dig inte, våra koncept är lätta att navigera genom alla kategorier och våra Personal Shoppers är alltid redo att hjälpa dig.
*Observera: Detta är ett erbjudande där du registrerar dig och varje 100 deltagare kommer att få ett Jean Paul Gaultier - Scandal Eau De Perfume - 30 ml.

UTFORSKA NYA ATIKLAR VARJE MÅNAD

Vi förvärvar stora urval kvalitetsprodukter direkt från de största leverantörerna, med garanti för äkthet, runt om i världen. Alla artiklar skickas direkt till vårt lager. På så sätt undviker vi dyra mellanhänder och kan därför pressa priserna. Vi kvalitetskontrollerar alla produkter och ger dig 100% garanti för äkthet.

EXEPTIONELLT MEDLEMSVÄRDE

Du sparar upp till 15% på detaljhandelspriser med din medlemsrabatt och vi pratar om mer än 130 000 produkter och fler kommer! Vi erbjuder lojalitetsmynt, extra krediter, inga åtaganden, prioritetsklass, födelsedagspresenter, exklusiva varor och mycket mer.